Nej, juli går ikke over i historien som den flotteste sommermåned i Danmark, men til gengæld ser det ud til, at august kommer rigtig flot fra start.

- Fra på mandag får vi 23-25 grader i hele landet, og det bedste ved det er, at vi er ret sikre på, at varmen varer ved de næste fem dage. Tirsdag bliver det rigtig pænt. Og begge dage kommer der kun relativt svag vind, så det kommer til at føles varmere, siger meteorolog Ditte Falkenberg fra TV 2-Vejret. Det gode vejr gælder for hele landet, og faktisk er der intet, der tyder på, at sommervarmen er kortvarig. Måske kommer der lidt byger i midten af næste uge, men ikke noget, der truer stemningen på campingpladsen.

Læs også: Nu invaderer dræbersneglene haverne

-  Så det regnvejr synes jeg, vi skal smide over skulderen og i stedet glæde os over, at det bliver dejlig varmt, lyder det opmuntrende fra meteorologen.   Men først skal vi lige have overstået et mindre lavtryk med regnvejr, som ligger og lurer øst for landet. Det kan give byger på Bornholm, senere fredag også til Sjælland og Fyn sidst på dagen. Læs også: Endelig: Nu kommer sommeren igen

Meteorolog Ditte Falkenberg fra TV2-vejret tør ikke spå om, hvor det bliver vådest, men det ser ikke ud til at blive af skybruds-kaliber nogen steder i landet.

Og temperaturerne, de holder sig på den rigtige side af 20 grader.