Oleg Tinkov kan tilsyneladende ikke holde fingrene fra at komme med kontroversielle udmeldinger på Twitter. Jeg forlader Saxo, lyder det nu fra storsponsoren.

Under Tour de France har det ikke været nogen hemmelighed, at der har været forhandlet med Bjarne Riis om en forlængelse af sponsoratet af det cykelhold, der lige nu går under navnet Team Saxo-Tinkoff.

Undervejs nåede Tinkov endda at melde ud - selvom intet var færdigforhandlet - at han havde en ny aftale på plads, men på Twitter kan man nu læse, at han selv mener, at han er færdig med Saxo. Om der menes Bjarne Riis, cykelholdet eller holdets anden sponsor Saxo Bank vides ikke.

Den melding kom som en følge af, at en pokerspiller med navnet realHSPplayer på det sociale netværk spurgte Tinkov, om han vil spille poker om sponsoratet af Bjarne Riis' cykelhold. Dertil svarede Oleg Tinkov på lidt kringlet russisk-engelsk, at det ikke bliver nødvendigt, da han forlader Saxo. Men hvis realHSPplayer har seks mio. dollars, kunne Riis' godt bruge dem, fortsætter han. 

Oleg Tinkov har været særdeles flittig på Twitter både under og efter Tour de France med kommentarer om alt fra Chris Froome til sine egne udskejelser om natten.

Senest gik det ud over Riis' kaptajn, Alberto Contador, som Tinkov ikke mener kørte godt nok under Touren, og at Contador får for meget i løn.