Husker du den lidt naive og smule kiksede folkeskolelærer, Hjørdis, fra TV2-serien Rita', der gang på gang kom i vanskeligheder med elever og kolleger.

Nu får Hjørdis, der spilles af skuespilleren Lise Baastrup fra Aalborg Teater, sin egen tv-serie. Tv-serien, der også kommer til at hedde  'Hjørdis', skal optages i sommer og er foreløbig i fire afsnit.

- Vi har netop fået grønt lys til at lave en familieserie i fire afsnit, hvor vi giver Hjørdis hendes egen serie. Det bliver i samme stil og univers som 'Rita', men den bliver bredt over i en mere familieagtig retning med en stærkere børnevinkel, oplyser dramachef i TV2, Katrine Vogelsang.
Pulic Servicepuljen er med som hovedbidragsyder.

TV2 har endnu ikke afgjort, om der skal laves en tredje sæson af serien om den fandenivoldske skolelærer 'Rita', der sidste år vandt Den Gyldne nymfe ved tv-festvalen i Monte Carlo, og som også i år er nomineret til den fornemme tv-pris, ligesom 'Rita's to hovedrolleindehavere, Mille Dinesen og Carsten Bjørnlund, der i mellemtiden er blevet endnu mere kendt fra sin rolle i DR-serien Arvingerne'.