HB Køge skal have ny cheftræner, efter man sagde farvel til Henrik Pedersen, og den nye mand med magten bliver Henrik Lehm. Han kommer til HB Køge fra Brøndbys talentsatsning Masterclass.

Henrik Lehm har senest været A+ træner i Brøndby, mens der også står cheftræner i Hjørring, Næsby og AB på cv'et.

»Vi skal have etableret et langsigtet talentprojekt med fokus på vores egne spillere. Henrik Lehm har værdifuld cheftrænererfaring og har i sine tidligere klubber haft meget centrale roller i forhold til opbygningen af strukturen i klubbernes talentarbejde. Det er blandt andet de erfaringer som vi er sikre på, at vi kan få stor gavn af i HB Køge, hvor vores to moderklubber gennem mange år har udviklet mange talentfulde spillere,« siger bestyrelsesformand Kenneth Christiansen til klubbens hjemmeside og slår fast.

»Og selvom Henrik er enormt stærk i forhold til talentudviklingen, så skal ingen tvivle på hans evner i forhold til at få et hold til at præstere.«

Henrik Lehm skal nu tilbage at være cheftræner, og det er noget, han ser frem til.

»Det nye setup i HB Køge, der har fokus på at skabe resultater med førsteholdet gennem brugen af egne talenter samt enkelte udefra er for mig et utroligt spændende projekt, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg har været utrolig glad for min tid i Brøndby IF, og hver dag har jeg lært noget om, hvordan man arbejder med de bedste spillere og de største talenter. Nu glæder jeg mig til igen selv at træne et hold, der skal præstere hver weekend og til at deltage i udviklingen af et i forvejen godt talentarbejde i HB Køge,« siger Lehm.

Om Brøndby skal ud og finde en ny A+ træner, melder historien endnu intet om.