Årest kok fra Gråanden
Med råvarer som havkat, hummer, kanin, vagtler, østers og røget skank fra frilandsgris lykkedes det bestyrer og køkkenchef Thomas Pasfall fra Restaurant Gråanden i Frederikshavn at kokkerere sig til titlen Årets Kok 2000. Titlen gives i forbindelse med Danmarksmesterskabet for professionelle kokke.
I finalen deltog 10 kokke, der på fem en halv time skulle tilberede en menu bestående af forret, hovedret og dessert på baggrund af råvarer udvalgt på forhånd. Kokkene blev først præsenteret for råvarerne umiddelbart før konkurrencen begyndte.
Mesterskabet blev afviklet i Messecenter Herning i forbindelse med Hotel- og Restaurationsbranchens fagmesse.
/ritzau/
Årest kok fra Gråanden
Vækker bekymring
Akut
lukningstruet
Akut
lukningstruet
Akut
lukningstruet
kilkaya stream group placeholder
DMI med godt nyt
Se den
i aften
Se den
i aften
Se den
i aften

shoppingtips med reklamelinks
Puden her
går viralt
Puden her
går viralt
Puden her
går viralt
Raser over P-kaos
'Totalt
vanvittigt'
'Totalt
vanvittigt'
'Totalt
vanvittigt'

shoppingtips med reklamelinks
Lover
orgasme
Lover
orgasme
Lover
orgasme

Weekendavisen
'Et dristigt sats'
'Et dristigt sats'
'Et dristigt sats'

shoppingtips med reklamelinks
Lover
orgasme
Lover
orgasme
Lover
orgasme