X Factor-gruppen VKation bestående af Victor og William.
X Factor-gruppen VKation bestående af Victor og William. Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Fætrene Victor og William fra X Factor-gruppen VKation deler ikke kun blod. Det sker også, at de deler piger.

Det fortæller de i et interview på DR.

Fredag var fætrene fra Odense i farezonen, da X Factor løb over skærmene i de danske hjem. De endte dog med at overleve, da Thomas Blachman sendte Samanta hjem.

f

Siden har de to fætre så haft tid til at blive transporteret i Christianiacykel af Rasmus Kolbe - eller Lakserytteren - der stiller de to fætre spørgsmål, mens han kører dem rundt.

På spørgsmålet 'Hvem af jer to scorer de flotteste piger?' er der en smule uenighed. For mens William mener, at det er ham, der scorer de smukkeste hunkønsvæsner, svarer Victor, at de begge to scorer flotte piger. Det får Lakserytteren til at spørge, om det er, fordi de scorer de samme piger.

Det, må de to fætre indrømme, er sket en gang eller to.

»Jeg tror bare, at vi begge havde det ret grineren over det. Jeg tror faktisk, vi har gjort det flere gange,« lyder det fra Victor.

billede

De to drenge har da også smeltet hjerter rundt omkring i de danske stuer, siden de til audition sang 'No Diggity' af Blackstreet.

I fredagens omsang gav fætrene meget passende deres version af nummeret 'Overleve' med Ukendt Kunstner, og det endte med at give dem præcis, hvad de havde brug for: Overlevelse.

Fredag skal de så på den igen, når de skal gøre deres for at komme i finalen ved årets X Factor.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.