You're the one that I want. Summer Nights. We go together.

Du kan sikkert og har sikkert skrålet med på flere af de ikoniske hits fra 70ernes helt store filmklassiker med Olivia Newton-John og John Travolta i hovedrollerne, nemlig Grease.

Og det samme skulle eleverne fra to Australiens mest prestigefyldte skoler. Men det bliver der ikke noget af alligevel.

Årsagen er, at flere elever har klaget, det skriver blandt andet The Australian.

Grease, der udkom i 1978, var en af de mest indtjenende film i 1970erne og er blevet set og genset millioner af gange siden da.

Alligevel har filmen før været i vælten. I starten af året havde flere kaldt 70ernes helt store filmhit for racistisk, sexistisk og homofobisk.

Og det er nogle af de samme ord, der går igen i de klager, som skolerne har fået fra nogle elever. De mente nemlig, at filmen både var upassende for moderne tid, sexistisk, stødende og antifeministisk, skriver The Australian.

De to skoler, der har aflyst, er Presbyterian Ladies' College, som er en privat dag- og kostskole for piger og Scotch College, der er en privat dag – og kostskole for drenge.

De to skoler skulle have lavet en fælles optræden, men det bliver der altså ikke noget af nu.

I stedet skal skolerne optræde med en anden forestilling. Hvilken det bliver, er der ikke meldt noget ud om endnu.

Aflysningen af Grease har resulteret i forargede forældre, der mener, at beslutningen om aflysningen var baseret på et lille mindretal af elever, skriver Daily Mail.

Grease har John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollerne. De spiller karakteren Danny og Sandy.

Filmen finder sted om sommeren i 1958 og handler om, hvordan forholdet mellem den læderklædte badboy Danny og den uskyldige Sandy udvikler sig efter en romantisk ferieflirt.

I starten af året, da flere rasede over filmen, var det særligt scenen, hvor Danny synger sangen 'Summer Nights', der blev kritiseret.

'Summer Nights' er den sang, hvor Danny praler over for sine venner om, hvordan han mødte Sandy, og her bliver sætningen 'Did she put up a fight' (kæmpede hun imod) blandt andet sunget, hvilket kritikerne på Twitter i januar kaldte for en voldtægtsreference.

Det kan du læse mere om her.