Vild med dans 2012 finalens vindere Joakim Ingvarsen og Claudia Rex chatter med BTs læsere
Vild med dans 2012 finalens vindere Joakim Ingvarsen og Claudia Rex chatter med BTs læsere Foto: NIels Ahlmann Olesen
Glæden var enorm, da tv-vært Joakim Ingvarsen og Claudia Rex i går kunne kaste sig om halsen på hinanden i en sand glædesbrøl som vinder af TV2's store fredagsunderholdningsprogram "Vild med dans"

Det var langt fra givet, at det var dem, der skulle løbe med sejren. I program tre klarede de kun lige frisag, da de måtte igennem en omdans for at forblive i konkurrencen. Siden er det kun gået fremad, og parret har imponeret uge efter uge. Ikke mindst de fire professionelle dommere, der hver uge vurdere deltagernes gøren og laden på gulvet. Alle fire var de i hvert fald enige om, at det unge par var fortjente vindere af konkurrencen.

Det er 4.gang Claudia Rex deltager i Vild med dans. Anden gang hun er i finalen. Men det er første gang, hun går hele vejen, og tager trofæet hjem. Hvordan har den oplevelse været? Hvad med Joakim, bliver han flået ud på dansegulvet, hver gang han dukker op til en fest? Og apropos fest: Hvordan var festen efter finalen - blev de fulde?

Joakim og Claudia kiggede forbi bt.dks redaktion lørdag formiddag. Læs hele chatten mellem vinderparret og bt.dks læsere her

Læser du med fra mobilen? Så læs chatten HER

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.