Sommerferien er så småt ved at være slut for mange danskere. Men inden arbejdet kalder mandag, kan de fleste nå at nyde en solrig søndag med temperaturer mellem 18 og 23 grader.

Sådan lyder meldingen fra vagthavende meteorolog Lars Henriksen fra DMI.

»Det bliver overordnet set super flot i hele landet. Ingen vind, tørt og mellem 18 og 23 grader - nogle steder kan vi måske endda komme endnu højere op,« siger Lars Henriksen.

Læs også:

Ifølge DMIs pronoser vil det særligt være i de østlige egne, at temperaturerne kan komme overover de 23 grader.

Danskerne, der vender tilbage på arbejde mandag, skal dog i første omgang ikke ærgre sig over at gå klip af sol og sommer. Mandag og tirsdag byder nemlig på mere skyet vejr og en del regn flere steder i landet.

Læs også:

Midt på ugen kommer sommeren dog tilbage med fuld kraft til glæde for de danskere, der stadig har lidt sommerferie tilbage.

»Den massive varme kommer op onsdag, og især torsdag og fredag ser det ud til at blive rigtig varmt. Her kan vi inde i landet flere steder få mellem 27 og 28 grader, mens kysterne vil være præget af østenvind og derfor må nøjes med omkring 20 grader,« siger Lars Henriksen.

Når solen banker ned fra en skyfri himmel, er det vigtig at beskytte huden med solvreme. Men hvordan beskytter man egentlig sin hud korrekt. Få svaret i tv-klippet her: