En svensk kvinde har anmeldt en mand til politiet, efter han slog en yderst ildelugtende prut i hendes lejlighed. Gerningen skulle angiveligt være en hævnakt, fordi hun ikke ville have samleje med ham. Svensk politi melder, at de ikke har tænkt sig at undersøge sagen nærmere.

Det er den svenske lokalavis Hallandsposten, der har skrevet om hændelsen, som skulle have fundet sted søndag den 27. marts i byen Laholm, der ligger cirka 60 kilometer nord for Helsingborg.

Kvinden og manden, der begge er unavngivne, havde talt sammen om at have sex med hinanden forud for besøget i lejligheden, men da hun ombestemte sig, slog han efter sigende den stinkende prut og forlod hendes bolig.

Kvinden er ifølge den indgivne politianmeldelse overbevist om, at manden kun lækkede den kvalmende gas i hendes bolig, fordi hun afviste ham, og at det dermed var en hævnaktion.

Hun beskriver prutten og dens lugt som »rystende«.

Svensk politi oplyser, at de har en pligt til at se på alle anmeldelser, de modtager. Alligevel fortæller efterforskningsleder hos Laholms politi, Kenneth Persson, at politiet ikke har nogen intentioner om at undersøge sagen nærmere.

»Chikane er bevidst forulempende handlinger. I dette tilfælde kan man ikke bevise, at han har slået prutten med vilje,« fortæller han og tilføjer:

»Desuden ved jeg heller ikke, om det her decideret forulempende.«

Siden Hallandsposten valgte at skrive om den besynderlige anmeldelse, har historien spredt sig over hele verden. Den er blandt andet blevet omtalt i australske-, canadiske- og nigerianske medier.