Engelske Jasvir Kainth fik sig sit livs forskrækkelse, da en jordemoder ved en fejl skar en finger af hendes nyfødte barn.

Det skriver The Daily Mail.

I fredags kom den lille pige Ishika til verden ved en helt normal fire-timers fødsel på New Cross Hospital i den engelske by Wolverhampton.

Men den helt almindelige fødsel fik en blodig og frygtelig afslutning, da jordemoder med en skarp saks skar navlestrengen over - en af Ishikas fingre blev nemlig også skåret over, og jordemoderen opdagede det ikke.

- Min mand sagde til hende, at hun havde skåret en finger af, og hun svarede 'Nej jeg har ej', fortæller Jasvir Kainth.

Men jordemoderen måtte erkende sin fejl, da hun så den store mængde blod. Hun forlod stuen i ca. 30 sekunedr for at finde hjælp.

- Vi var hysteriske. Vi var ikke engang sikre på, at Ishika ville klare det, for der var blod over det hele, siger den nybagte mor.

Ishika måtte hsates til et hospital i Birmingham, der ligger ca. 27 kilometer fra Wolverhampton. Her blev hendes finger syet på igen. Hun bliver muligvis nødt til at få den operet igen, når un bliver ældre.

New Cross Hospital bekræfter overfor The Daily Mail, at episoden har fundet sted.

- Vi kan bekræfte, at der har været en episode. Det er ved at blive undersøgt til bunds af en uvildig efterforsker, og resultaterne vil blive delt både med hospitalets ledels og med den relevante familie, siger en talsmand for hospitalet.

Jasvir Kainth og hendes mand Parminder er stadig i chok efter den frygtelige hændelse.

- En fødsel skal være en af de mest mindeværdige oplevelser i dit liv, og denne var bestemt anderledes - men ikke på en god måde, siger Jasvir Kainth.