Vi kender ham som den kække eksbokser, der altid er parat med en fræk kommentar.

Men nu begynder Brian Nielsen som selvstændig rejsearrangør. Her vil han sammen med konen Jeanette Buchard arrangere golfrejser til Costa Del Sol, hvor parret selv bor.

- Det har længe været en drøm for mig at starte noget sammen med min pige. Og da hun for nylig er blevet interesseret i golf, så passer det jo perfekt, siger Brian Nielsen.

Brian er selv en habil golfspiller med et handicap på 18,9. og det var et tilfældigt møde med en dame i flyet fra Malaga til København, der gav Brian Nielsen idéen til at arrangere golfrejser. Kvinden nævnte, at hvis han havde et firma, der kunne tage sig af indkvartering og booking af golfbaner, ville hun da gerne reservere hos bokse-bamsen.

Og da Brian Nielsen og Jeanette Buchard netop kender golfbanerne og området omkring 'solkysten', syntes de, at idéen var så god, at de besluttede sig for at starte 'Brian Nielsen Golf'. Planen er, at Brian Nielsens nye rejseselskab skal stå for det hele, bortset fra flyrejsen.

LÆS VIDERE NEDENFOR

Tager et spil med kunden
Som kunde hos Brian Nielsen får man især gavn af hans kendskab til de lokale golfbaner, hvor der vil være rabat på mellem 20 til 30 forskellige baner.

- Vi synes, at det længe har været for dyrt at spille golf her på solkysten, og det vil vi gerne hjælpe danskerne med, siger Brian Nielsen, der tilføjer, at han vil forsøge at tage et spil golf med de fleste af sine kunder.

Andre læser også