Den kendte Katie Prices hjem deler vandene.

Et billede på instagram fra en britisk glamourmodel har fået folk til både at kritisere og forsvare den berømte, barmfagre kvinde.

Det skriver Mirror.

Angiveligt helt uden filter deler viste den 38-årige model Katie Price sig frem. Hun blev i sin tid  kendt som topløs model under kunstnernavnet 'Jordan,' men deler nu aktuelt vandene hos sin godt halvanden million følgere på det sociale medie Instagram.

Her ses et billede fra 1999, hvor pinup-modellen var på toppen af sin karriere. Foto: Gerry Penny.

Søndag delte hun i billede, hvor den tidligere model sidder på en sofa i en løs sweater og strækker sig på en sofa, mens familielivet i baggrunden går sin gang.

En ting er dog faldet mange for brystet. Det har nemlig bidt sig fast i én ting, der går igen på flere af de mere end 2.800 billeder, som modellen har delt på instagram.

Kan du se det?

Flere mener, at den 38-årige mor til fem simpelthen bør rydde op, før hun lægger billeder offentligt ud.

'Det rod driver mig simpelthen til vanvid,' skriver en følger på instagram.

En anden skrev:

'Måske skulle man hyre en rengøringshjælp.'

'Hvert eneste billede fra hendes hjem ligner et værre rod,' mener en tredje.

En fjerde bifalder de tre første:

'Jeg er enig, man kan sagtens bo i et hjem med børn og stadig have det ryddeligt. Billedet her får hendes hus til at ligne en losseplads. Uanset om det er søndag morgen eller ej, så ville det drive mig til vanvid at have det sådan her.'

Efter denne kritik kom der dog andre fans af den tidligere model til undsætning. Her var holdningen, at det egentlig var meget rart at se, at andre børnefamilier også levede med lidt rod i hjørnerne.

'Jeg elsker den måde, at dit hus ligner et hjem, hvor der bor børn. Det er ikke et facadehjem, der ser ud til, at der rent faktisk er nogle, der bor der!'

En anden forsvarede hende også.

'Hold da op, hvor er der mange perfekte mennesker derude. Jeg har fem børn og det er helt normalt at have det lidt rodet. Gør hellere rent, når de sover.'

'Elsker det her! Hun er så normal - en sutsko på gulvet, legetøj flyder ud over det hele! Det er ligesom hjemme hos mig,' skriver en tredje.

Den 38-årige Katie Price har fem børn i alderen 2 til 14 år.