____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den 14-årige skolepige Malala Yousufazi, der forrige tirsdag blev skudt af Taleban, er nu i så god bedring, at hun nu kan stå på sine ben og kan kommunikere ved at skrive små sedler.

Det fortæller Malalas læge Dr. David Rosser til BBC.

- Malala har det okay nu - hun er glad. Faktisk er hun ivrig efter, at vi deler temmelig mange detaljer om hendes tilstand med jer. Hun kommunikerer ganske godt - hun skriver, fortæller han.

Malala Yousufazi blev forrige tirsdag skudt af flere Taleban-medlemmer efter, at hun har udtalt sig kritisk om Taleban og at de har lukket mange pigeskoler i Swat-dalen, hvor hun bor. Hun er kendt som fortaler for uddannelse til kvinder i Pakistan og har siden 2009 skrevet blogindlæg på BBC Urdu om livet under Talebans styre.

Mandag blev hun fløjet til England for at modtage specialbehandling og genoptræning på Queen Elizabeth Hospitalet i Birmingham.

Selvom hun nu viser fremgang fortæller Dr. David Rosser, at der stadig er lang vej igen for Malala der ikke er 'helt ude af farezonen endnu'.

- Der er stadig noget infektion, der hvor kuglen har ramt, og det er lige nu vores største bekymring, siger han.

Nu skal Malala komme sig nogle uger, så infektionerne forsvinder, inden man foretager nye operationer. De dele af hendes kranie, der er beskadiget skal efterfølgende rekonstrueres. Enten ved at indsætte nye knoglestykker eller med titaniumplader.