Se videoen foroven.

For et par måneder siden blev Scönneberg Zoo i Østrig beriget med ikke bare én, men to pandaunger, da pandaen Yang Yang fødte tvillinger. Nu har den zoologiske have endelig fundet ud af, hvad de to skal hedde.

Det nyhedsbureauet The Associated Press.

Navnene bliver først officielt præsenteret ved en ceremoni senere i november.  Det sker, efter at dyreelskere gennem en online afstemning har fundet et navn til den lille han-panda.

Scönneberg Zoo meddelte allerede tilbage i oktober måned, at man havde besluttet sig for et navn til søsteren, men bad om hjælp til at finde det helt rigtige navn til hendes bror. Omkring 12.000 personer har deltaget i afstemningen, hvor omkring halvdelen af stemmerne faldt på navnet Fu Ban, som angiveligt betyder 'glad følgesvend'.

Samtidig afslørede Scönneberg Zoo navnet på den lille hun unge, der har fået navnet Fu Feng.

Ifølge den zoologiske have går det godt med de små panda tvillinger, som kom til verden den 7. august i år. I videoen øverst i artikel kan man således se dem blive vejet. Den lille hun panda vejer 4,26 kilo, mens hendes tvillingebror halter lidt efter med en vægt på 3,97 kilo.