Man skulle tro, at folk, der kan lide at dræbe dyr for sjov, ville gå stille med dørerne efter drabet på løven Cecil, der fik internettet til at koge. Men ikke den amerikanske jæger Sabrina Corgatelli. Hun er ikke bange for at prale over de dyr, hun har nedlagt under en rejse til Sydafrika.

Hun er i Sydafrika på »sit livs rejse« for at jage vilde dyr. Og selvom hun modtager et hav af kommentarer på Facebook, hvor hun bliver kaldt alverdens ubehagelige ting, så er hun ikke bleg for at lægge billeder op på det sociale medie af dyr, hun har skudt.

I sidste uge var det den amerikanske tandlæge og løvejæger Walter Palmer, der blev lagt for had. Både på internettet og foran hans praksis har der været store protester, efter han skød Zimbabwes stolthed, løven Cecil.

Nu er turen så kommet til Sabrina Corgatelli fra Idaho i USA, skriver den engelske avis The Telegraph. Hun har blandt andet lagt et billede op af den giraf, hun har skudt og dræbt på sin rejse i Sydafrika.

Læs også:

»Dag 2: Jeg fik en fantastisk gammel giraf. Et så fantastisk dyr!! Jeg kunne ikke være gladere. Følelsen efter at have skudt ham var en følelses, jeg aldrig vil glemme,« skriver hun til billedet med den døde giraf.

Ifølge The Telegraph lagde hun i fredags et billede op på sin Facebook med teksen: 'Til alle haderne. Bliv hængende, I kommer til at have så meget mere at blive vrede over'.

Og det fik hun ret i. På hendes Facebook, der har 11.000 følgere, er hun blevet svinet til.

Læs også:

'Du er en sindsforvirret ung dame. Er det den arv du vil efterlade? Skam dig i sit kolde og grusomme hjerte,' skriver Dianne Pearson Bentley.

'Wow, du dræbte en giraf. Et dyr, der ikke ville gøre en flue fortræd. Ingen ord for hvor ulækker du er,' skriver Terry Hoeye.

Udover giraffen har hun på turen også skudt en gnu, et vildsvin, en imapala og en kudu, der er en slags antilope.