Dukkepigen Valeria Lukyanova er blevet en kæmpe sensation på nettet, efter at billeder af hendes barbie-lignende udseende er gået verden rundt. Den unaturligt tynde hofte, de store bryster og de store dukkeøjne.

Men nu bliver der stillet spørgsmålstegn ved, om hun i virkeligheden bare er en pige, der har photoshoppet sine billeder så godt, at det meste af verden har købt hendes dukke-forklaring.

Dukkepiger111

Det er ejeren af hjemmesiden thedirty.com, der har lagt video op af den 21-årige ukrainer og døbt hende 'Ukraines Michael Jackson'.

- Pigen er et fupnummer. Siden hun kom på nettet, har hun brugt photoshop på sine billeder. Hendes videoer derimod er ikke photoshoppede. Ser hun ud på samme måde som på billederne, spørger ejeren af thedirty.com Nik Richie ifølge radaronline.dom

Lukyanova svarer selv i videoen på, hvorfor hun ikke kan holde sit hoved lige på grund af sin tynde dukke-nakke, og truer med at udelukke brugere, der spørger kritisk. Videoen kan ser herunder.

Den 21-årige dukkepige fik for nylig mere omtale, da hun stillede op i det store magasin 'V Magazine' og fortalte om, at hun ikke havde fået lavet andet på kroppen end sine bryster. Alt andet var klaret via lidt makeup og naturlige ting.

Her svarede hun også de kritikere, der mener at hun lever et usundt liv.

- Jeg er glad for, at jeg virker unaturlig for dem. Det betyder, at jeg gør et godt job, sagde hun til magasinet.

- Jeg er en idealist og en perfektionist, og jeg vil have, at mit udseende reflekterer den verden, jeg lever i, og hvordan jeg føler.