Der har den seneste tid været flere beskyldninger mod tennisstjernen Alexander Zverev.

Ekskæresten Olga Sharypova har beskyldt Zverev for at forsøge at kvæle hende ved sidste års US Open. Derudover har hun fortalt, at han har slået hende i ansigtet.

Og ikke nok med det: Han har også gjort sin anden ekskæreste Brenda Patea gravid. Hun har dog fortalt, at hun ikke ønsker, at Zverev skal have noget med barnet at gøre.

Nu svarer Zvarev igen midt i stormvejret. Tennisspilleren er øjensynligt ikke voldsomt påvirket af tumulten.

»Jeg ved, at der lige nu er mange mennesker, der vil prøve at tørre smilet af mine læber. Men jeg smiler stadig under denne maske,« fortæller Zverev ifølge Daily Mail og fortsætter:

»Alt er fantastisk både på og uden for banen. Alt er godt i mit liv. Jeg bliver snart far. De, der prøver at tørre smilet af mine læber, kan bare fortsætte med at prøve, men jeg smiler stadig.«

I sidste uge gik Zverev også ud på de sociale medier og bedyrede, at blandt andet beskyldningerne fra Sharypova var usande.

Her skrev han blandt andet:

'De gør mig meget trist. Vi har kendt hinanden, siden vi var børn, og har haft mange oplevelser sammen. Jeg er rigtig ked af, at hun kommer med disse beskyldninger. De er simpelthen ikke sande.'

Den tyske tennisstjerne skal i aktion igen ved ATP Tour Finals i London 15. november.