Priserne på de billigste smartphones er faldet til under og omkring 1.000 kr. Og du får mere for pengene i dag end tidligere. B. T. s mobilanmelder, Torben Vognsen, kalder markedet gunstigt for nye købere.

- Producenterne bliver ved med at sælge deres ældre modeller. Da de kom ud, kostede de 2.000 til 4.000 kr. Det var dengang, smartphones havde et højere prisniveau end i dag.

De modeller kan nu købes til ganske fornuftige priser, siger han. John G. Pedersen, der er redaktør på mobilsiden.dk, har anmeldt langt de fleste smartphones. Han mener også, at priserne efterhånden har nået et fint niveau for de billigste modeller.

Med B.T. Plus får du:

-10 bud på gode og billige smartphones


Priserne på de billigste smartphones er faldet til under og omkring 1.000 kr. Og du får mere for pengene i dag end tidligere. B. T. s mobilanmelder, Torben Vognsen, kalder markedet gunstigt for nye købere. Her er B.T.s ti bud.

SONY ERICSSON XPERIA X8

Sony Ericsson Xperia X8
Sony Ericsson Xperia X8 Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 3,0 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: Xperia X8 er en okay mobil, men X10 Mini er bedre. X8 henvender sig til dem, som gerne vil prøve smartphone-begrebet af.

Pris: 874 kroner på mobilpriser.dk

SAMSUNG GT I550 GALAXY 5

Samsung GT I550 Galaxy 5
Samsung GT I550 Galaxy 5 Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 2,8 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: Smartphones er med årene blevet både mindre og billigere, men nogle gange kan tingene blive lidt for billige. Samsung Galaxy 5 I550 ligger sig midt i det hele. Den er hverken rigtig god eller rigtig dårlig.

Pris: 925 kroner på mobilpriser.dk

LG GT540

LG GT540.
LG GT540. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 3,0 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: LG Optimus holder hvad den lover, det er en fremragende begynder-smartphone til folk, som vil prøve at få mere ud af deres mobiltelefon.

Pris: 1.139 kroner på mobilpriser.dk

SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI

Sony Ericsson Xperia X10 Mini.
Sony Ericsson Xperia X10 Mini. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 2,55 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: Efter denne test kan jeg nu konkludere, at det er ikke er størrelsen, men gørelsen, som betyder noget. Sony Ericsson X10 mini holder simpelthen hele vejen.

Pris: 1.149 kroner på mobilpriser.dk

HTC WILDFIRE S

HTC Wildfire S.
HTC Wildfire S. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 3,2 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: HTC Wildfire S er på mange måder en god mobil - specielt til prisen. Du får mange af de samme funktioner som i de større modeller, men i en nedskaleret version.

Pris: 1.849 kroner på mobilpriser.dk

SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI PRO

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro.
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 2,55 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: De fordele, der er ved det fysiske tastatur, opvejer bestemt den øgede vægt. Så det at Sony Ericsson har produceret mini’en i en almindelig og en pro-udgave, gør virkelig, at de, der synes, mini’en havde mangler, formentlig får det de vil i Pro’en.

Pris: 1.538 kroner på mobilpriser.dk

SAMSUNG GALAXY MINI

Samsung Galaxy Mini.
Samsung Galaxy Mini. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 3,0 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: Står du og mangler en ekstra mobil, en mobil til et barn i familien eller lignende, hvor prisen er altafgørende, kan Samsung Galaxy Mini være et okay bud.

Pris: 1.025 kroner på mobilpriser.dk

LG OPTIMUS ONE P500

LG Optimus One P500.
LG Optimus One P500. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 3,2 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: LG Optimus One lægger sig i et prisleje lige over for eksempel HTC Wildfi re og er på samme måde en god mellemklasse-mobil, som jeg bestemt ville anbefale.

Pris: 1.299 kroner på mobilpriser.dk

HTC LEGEND

HTC Legend.
HTC Legend. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 3,2 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: Jeg har gjort alt tænkeligt muligt for at få Legend til at fejle, hvor en genstart har været nødvendig. Men uanset hvad den er blevet udsat for, har den løst opgaven.

Pris: 1.728 kroner på mobilpriser.dk

HTC WILDFIRE

HTC Wildfire.
HTC Wildfire. Foto: Produktfoto
Vis mere

Skærm: 3,2 tommer

Anmeldelse mobilsiden.dk: - HTC Wildfire henvender sig til førstegangs touchbrugere, som gerne vil prøve teknikken uden at binde en stor økonomi i halen på det. Jeg synes dog, mobilen mangler et overraskelsesmoment.

Pris: 1.695 kroner på mobilpriser.dk

Mobilerne er anmeldt af mobilsiden.dks redaktør, John G. Pedersen. Alle mobiler bruger styresystemet Android

Mobilanmelder Torben Vognsen vurderer, at kun billige modeller med dette styresystem er værd at købe