FCN kunne tage et point med fra Parken lørdag efter en dramatisk afslutning med Oliver Antman som helt.

Der var drama for alle pengene, da FC Nordsjælland i overtiden fik scoret til 1-1, og dermed fik sikret det ene point mod FC København lørdag i Parken.

Resultatet betyder, af FCK forbliver på sjettepladsen, og FCN ligger stadig i toppen, men en sejr til Randers på søndag vil betyde, at Superligaen får et nyt førerhold.

FCK var det klart farligste hold i Parken, men en meget sen scoring af FCN's Oliver Antman sørgede for, at det endte uden vinder.

Næsten alt FCK’s offensive spil skulle gå igennem dagens anfører Viktor Claesson eller hjemvendte Mohamed Daramy, og duoen fik da også skabt flere store chancer til hjemmeholdet.

Men skarpheden foran mål var FCK’s helt store problem, for hjemmeholdet kunne sagtens have scoret flere mål.

Nordsjællændernes normalt meget dynamiske offensiv havde problemer med en FCK-bagkæde, der pressede højt på banen, og profilen Andreas Schjelderup havde svære arbejdsforhold.

Første halvleg i Parken bød på to hold, der lige skulle sige hinanden an.

FCK var i kontrol i store dele af de første 45 minutter, og hjemmeholdet fik også spillet sig frem til flere gode chancer, men skarpheden foran mål var ikke til at finde.

Gæsterne fik ved flere lejligheder også vist, at FCK bestemt ikke skulle hvile på laurbærrene, for Superligaens førsteplads har en af ligaens mest velsmurte kontramaskiner, og hjemmeholdet havde flere gange udfordringer med at tæmme den hurtige nordsjællandske offensiv i første halvleg.

I anden halvleg var det FCK, der var banens klart farligste hold. Hjemmeholdet fik spillet sig frem til flere store chancer, men effektiviteten og skarpheden udeblev ofte.

Sent i kampen kom den forløsende FCK-scoring så, da Mohamed Daramy fik sendt en bold ind i feltet, som lidt tilfældigt endte ved Roony Bardghji, der prikkede den i mål.

Det så ud til at blive til en FCK-sejr, men dybt inde i dommerens overtid fik Oliver Antman altså udlignet, da han bankede bolden op i nettaget foran et måbende hjemmepublikum.