FCKs argentinske nyindkøb, Franco Mussis, fik en hovedrolle, da Brøndby og FCK mandag mødte hinanden i Reserveligaens pulje 1.

Den lille, tætte offensivspiller åbnede reserve-derbyet med et fremragende mål fra distancen. Fra omkring kanten af feltet udplacerede han en sprællende Michael Falkesgaard i Brøndby-buret.

Dario Dumic udlignede direkte på frispark, inden Michael Almebäck bragte hjemmeholdet foran.

Med omkring ti minutter tilbage af opgøret skabte Franco Mussis igen opmærksomhed omkring sig selv - denne gang for en negativ aktion.

Argentineren smækkede en albue direkte i ansigtet på Brøndbys Kristian Andersen, da de to løb side om side for at kæmpe om et FCK-indkast.

Nyindkøbet blev omgående udvist.

I kampens døende minutter kom Dario Dumic igen på tavlen - men denne gang i rollen som selvmålsskytte. Reserveholdskampen endte dermed 2-2.