Lyngbys træner, Thomas Nørgaard, vil ikke kun kigge på de fodboldmæssige evner, når han skal sammensætte det hold, der skal forøsge at vinde over topholdet Brøndby i søndagens Superliga-kamp.

Krisen med den truende konkurs, som tilsyneladende  nu er afværget, har sat sit præg på alle omkring klubben. Og det vil også spille ind, når Thomas Nørgaard udtager holdet.

»Jeg har ikke lagt skjul på, at når en stor gruppe mennesker er samlet om den her slags uvished, så reagerer alle anderledes. Lige fra spillertruppen til trænerstaben. Det bliver min opgave nu at finde ud, af hvem der er mest klar til at spille fodbold de næste 48 timer. Det er ikke et spørgsmål om navn eller alder, det er et spørgsmål om, hvem der kan levere for Lyngby Boldklub,« siger Thomas Nørgaard til DRs hjemmeside.

Lyngby-træner Thomas Nørgaard
Lyngby-træner Thomas Nørgaard Foto: Philip Davali
Vis mere

Oven i det hele er truppen blevet fire spillere færre, fordi Casper Højer Nielsen, Mikkel Rygaard, Bror Blume og Simon Strand alle valgte at få ophævet deres kontrakter onsdag. Det betyder, at Lyngby til kampen har 16 markspillere til rådighed, tre målmænd og en række ungdomsspillere.

Thomas Nørgaard tror dog fortsat på, at Lyngby kan drille Brøndby.

Lyngby overvintrer på Superligaens tolvteplads, mens søndagens modstander ligger nummer to.

PÅ VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE LYNGBY VINDE OVER BRØNDBY I EN KAMP FRA SIDSTE SÆSON

 

 

Andre læser også