Viktor Fischer var dagens mand i skysovs efter FC Københavns første derbysejr i 15 måneder.

Fischer lagde op til københavnernes føringsmål og lukkede og slukkede selv med den sidste scoring i 3-1-sejren.

Så naturligvis skulle FCK-helten bades i fadøl. Præcis som B.T.s udsendte i øvrigt blev det. Men heldigvis for 'Løverne' har Fischer en væsentligt bedre reaktionevne end et par journalister midt i 30'erne. Fischer formåede at afværge det helt store bad ved at give en nærgående fadøl en highfive. Og det blev italesat efter kampen.

»Så du den highfive, jeg giver den? Det er helt sygt. Jeg tror faktisk, det er min far, der kaster den. Haha. Nej, jeg ser den, og så giver jeg den en highfive i stedet for at heade til den. Et cool nok øjeblik,« grinede Fischer i mixed zone efter kampen.

Foto: Anders Kjærbye
Vis mere

Her stod landsholdsspilleren i øvrigt uden sin kamptrøje. Den afleverede han efter kampen til manden bag FCK's flotte tifo ved søndagens derby.

»Han fik en lille beskeden gave. Det var et ordentligt stykke arbejde og smukt at se på igen. Det er det, de her kampe kan levere. Særlige tifoer, særlige aktioner og mål og den her eksplosion på tilskuerpladserne,« lød det fra Fischer.

Foto: Anders Kjærbye
Vis mere

Han og holdkammeraten Nicolaj Thomsen var de mest efterspurgte spillere efter en kamp, hvor FC København fik has på den dårlige stime mod Brøndby. De blå-gule var derfor i mindre høj kurs hos journalisterne. Alexander Zorniger måtte således vente lidt, til det blev hans tur til at stille sig foran mikrofonerne. Det er tyskeren ikke vant til.