Lyt til artiklen

Der er heftig aktivitet i FC København kort før lukketid i transfervinduet.

B.T. kan afsløre en kæmpe overraskelse, da den tidligere publikumsfavorit Nicolai Jørgensen med al sandsynlighed vender hjem til klubben. Kun detaljer mangler.

FC København og hans tyrkiske klub Kasimpasa er stort set enige om en aftale, der sender den tidligere landsholdsangriber hjem til den klub, hvor han fik sit hele store gennembrud fra 2012 til 2016, da han igen blev solgt til udlandet og drog til Feyenoord.

Hvis de sidste knaster bliver finpudset, vil Nicolai Jørgensen, der netop er fyldt 31 år, spille i FC København på en lejeaftale frem til sommer. Hans kontrakt med Kasimpasa går til sommeren 2023.

Det sker samtidig med, at FC København kan være på nippet til at slippe en anden angriber i Jonas Wind.

Lørdag oplyste Superliga-klubben, at den har fået et tilbud fra Bundesligaen på sin angrebsdiamant.

»FC København kan bekræfte, at der er modtaget et tilbud på Jonas Wind fra VfL Wolfsburg. Der pågår i øjeblikket forhandlinger mellem parterne, og der er ikke sikkerhed for, at en aftale vil blive indgået,« skrev klubben og tilføjede:

»Parken Sport & Entertainment har ikke på nuværende tidspunkt yderligere kommentarer. Såfremt en endelig aftale måtte blive indgået, vil der blive udsendt selskabsmeddelelse herom.«