Når The Walking Dead vender tilbage engang i løbet af oktober, bliver det tilsyneladende i en lidt anden tone end sæson fem.

Tv-seriens showrunner, Scott M. Gimple, der gør klar til at starte optagelserne på sjette sæson i næste måned i Atlanta, kunne forleden løfte lidt på sløret til næste sæson af serien og fortælle, at serien skifter både tempo og stil efter hver ottende afsnit – præcis som det har været tilfældet med femte sæson.

Læs også: The Brink - ny serie med Jack Black og Tim Robbins

Medproducent Denise M. Huth kunne endvidere fortælle, at selvom gruppen nu har fundet et midlertidigt opholdssted og nogle regler at leve under, så får de det ikke let:

»Vi tager mere og mere fra dem, og sætter dem i situationer, som de aldrig før har været i.«

Hun kunne også afsløre, at der er kommer til at være uenighed om, hvem der skal beskytte byen mod zombierne og hvordan.

Michael Cudlitz - der spiller Abramham i serien - sagde endvidere at truslen fra The Wolves, en bande af kyniske barbarer og røvere, vil få en større plads i sjette sæson, og at Morgan (Lennie James) og Rick (Andrew Lincoln) vil have masser af prøvelser foran dem allerede fra sæsonens begyndelse.

AMC har premiere på sjette sæson af The Walking Dead engang i løbet af oktober måned.

Du kan læse mere om The Walking Dead og de mange andre tv-serier og film, hvis du henter Stream - det er 100 procent gratis til alle tablets og telefoner. Her til iOS og her til Android.