Her er måden at skære kage på: Videnskaben sparer dig for tør kage
Typisk skærer man en kage ud, ved at lægge snit fra midten af kagen, og så ellers lave et trekantet stykke i passende størrelse. Men den metode har visse skrupler. I hvert fald hvis man ikke forventer, at kunne spise hele kagen på en gang.
Når man stiller resterne af sin kage i køleskabet, bliver de 'frie ender' nemlig hurtigt indtørrede. For at imødegå det problem, skal man i stedet følge en teori, der stammer tilbage fra 1906, og som holder ens kage mest muligt frisk.
Det handler kort sagt om at føre to diagonale snit hele vejen gennem midten af kagen, og altså lave sig selv et aflangt stykke kage. Herefter kan man samle kagen, så der ikke opstår 'frie ender'. Ens næste stykke skæres ligeledes diagonalt fra den modsatte side, så man i ro og mag kan samle en mindre og mindre kage.
I videoen kan du selv se en demonstrering af denne videnskabelige udskæring.
Andre læser også
kilkaya stream group placeholder

shoppingtips med reklamelinks
Spar en
formue
Spar en
formue
Spar en
formue
Slagter dansk festival
Potentiel
livsfare
Potentiel
livsfare
Potentiel
livsfare

shoppingtips med reklamelinks
Genialt til
hjemmet
Genialt til
hjemmet
Genialt til
hjemmet
Tager konsekvensen
Forbyder
tasker
Forbyder
tasker
Forbyder
tasker