En unavngiven kvinde anklager de to irske rugby-stjerner Stuart Olding og Paddy Jackson for voldtægt.

Kvinden var onsdag for Belfast Crown-retten i Belfast, hovedstaden i Nordirland, og her fortalte hun helt ned i detaljen om den måde, som hun oplevede en efterfest i juni 2016.

Det skriver den britiske avis Mirror.

Alt imens at hun i retten tørrede sine tårer væk fra øjnene, fortalte hun først om, hvordan Paddy Jackson, der sammen med Stuart Olding har repræsenteret det irske rugbylandshold, kom i nærkontakt med hende i sit eget hjem, hvor selskabet var taget hen efter at have mødt hinanden på en natklub på hotellet Merchant Hotel.

Og det var ikke småting, der skete.

»Han tog fat i mine bukser i livet. Han knappede dem op og trak dem ned til mine knæ. Ser du, i det øjeblik tror man, at man vil til at sparke, råbe og skrige, men sådan fungerer det ikke. Man fryser bare,« sagde hun indledningsvist.

Til at begynde med havde kvinden kysset med Paddy Jackson, men hun havde gjort det klart for ham, at hun ikke ønskede at tage det 'skridtet videre'.

Paddy Jackson ankommer til retten i Belfast.
Paddy Jackson ankommer til retten i Belfast. Foto: PAUL FAITH
Vis mere

På et tidspunkt åbnede døren til soveværelset. Det var Stuart Olding, der ifølge kvinden stod i døråbningen. Han kom hen til de to, og ifølge kvinden var hendes bukser pludselig af, og de to fyre begyndte at have sex med hende.

Som sagen skred frem i retten, spurgte anklageren, om der var sket andet i soveværelset. Det var der.

»Patrick Jackson skubbede mine knæ fra hinanden. Han ville ikke stoppe. Jeg vidste, at jeg blødte, men han ville bare ikke stoppe,« sagde hun.

LÆS OGSÅ: Formel 1 dropper letpåklædte kvinder: Reaktionen fra Magnussens holdkammerat vækker opsigt

Ifølge kvinden kom en tredje fyr, Blane McIlroy, til. Han stod nøgen i døren med sin penis i hånden, og da satte hendes vrede ind.

»Jeg tænkte, at det her ikke må ske igen. Han (McIlroy, red.) sagde 'du vil gerne knalde med de andre, hvorfor vil du ikke knalde med mig?'. Hans kropsudtryk og attitude var bare så aggressiv,« forklarede hun.

Kvinden flygtede. Med sit undertøj i lommen. Hun rendte nedenunder og ud af huset, men måtte tilbage for at hente sin glemte mobiltelefon, så hun kunne ringe efter en taxa.

I den forbindelse tog en fjerde person, Rory Harrison, kontakt til hende. Harrison, der er anklaget for tilbageholde information i sagen, spurgte, om hun var okay. De to delte en taxa hjem til kvindens adresse. Harrison betalte for taxaen.

De tre mænd, der er anklaget for voldtægt, nægter sig skyldige.

Sagen fortsætter i den nordirske retssal og ventes at vare i fem uger.