SAS Liga: FC Midtjylland – AGF 2-0 (1-0) FCK fører SAS Ligaen, men FCM ligger fremdeles lige i hælene på dem. Søndag blev det til en 2-0 sejr over AGF i en underholdende forestilling.

FC Midtjylland kom foran allerede efter otte minutters spil, hvor Claus Madsen med en god aflevering i dybden fandt Simon Poulsen, der sendte bolden hurtigt videre til Serghei Dadu i højre side af straffesparskfeltet, og moldoveren kunne udplacere Steffen Rasmussen i AGFs mål.

Første halvleg var meget livlig, og begge hold havde flere målchancer. Winston Reid var tættest på for FCM, da hans hovedstød ramte overliggeren, mens AGFs Peter Graulund tvang FCM-målmand Martin Raska til at præstere en virkelig flot redning. Hjemmeholdet kunne dog gå til pause med en føring på 1-0.

Anden halvleg fortsatte umiddelbart som første, da Frank Kristensen testede stolpens holdbarhed, og efter et kvarters spil kom FCMs fortjente 2-0 mål.

Mikkel Thygesen fandt med et flot skift Simon Poulsen ude på de midtjyske ulves venstrekant, og denne gang skød Simon Poulsen selv på mål med et hårdt, fladt skud mod det lange hjørne uden for Steffen Rasmussens rækkevidde.

Derefter kørte sidste års sølvvindere sejren forholdsvis roligt hjem, og derfor er FCM fremdeles kun et point efter FC København i toppen af rækken. AGF har otte point for 11 kampe, men århusianerne er stadig over nedrykningsstregen p.g.a. det uafgjorte resultat mellem Brøndby og Randers FC.