En personlig træner, der prædiker kropsaccept på Instagram, havde det perfekte modtræk til en kritiker, der svinede hende for hendes appelsinhud.

Jessi Kneeland nægtede at lade sig kue, da en følger svinede hendes lår og kaldte dem for fede. Det skriver britiske Metro. Hun er kendt for at kæmpe for at give kvinder et godt forhold til sin krop, og denne gang skuffede hun ikke sine følgere.

- Ligegyldigt, hvordan du ser på det, så er det at have usundt kropsfedt, som det der ikke naturligt. Det er fordi, du spiser, eller har spist lortemad, og din krop har lagret det! Stop med at spise lortemad og forbrænd flere kalorier end du stopper i ansigtet, så vil det forsvinde!, skrev brugeren leeroywowwee på det sociale medie Instagram.

I stedet for at tage kritikken for nært, så valgte den personlige træner, der blandt andet tjener penge på at råde folk til, hvad de skal spise og hvordan de skal træne, at sætte tingene lidt i relief for den spydige kommentar.

'Billedet her blev taget her til morgen. Beklager makker, jeg vidste ikke, at jeg havde fået appelsinhud fordi, at jeg simpelthen er ALT FOR FED!!'

Hun understregede, at appelsinhud ikke hænger sammen med, hvordan man spiser. Det er helt naturligt. Faktisk havde hun et særligt navn til det.

'Nå hej med dig, så du har set mit 'flotte fedt,' begyndte hun svaret og tilføjede:

'Det er de her fine smilehuller langs bagsiden af mine ben og min rumpe. Nogle tror, at det er 'dårligt fedt' og vil prøve at overbevise dig om, at du skal prøve at komme af med det, men vi ved bedre.'

Herefter understregede hun, at hudfænomenet er helt naturligt. Ifølge det britiske medie Metro er det noget, som 95 procent af alle kvinder kommer til at opleve.

'Flot fedt er bare naturlig, indbygget udsmykning. (Eller det er i hvert fald sådan jeg vælger at se på det.)'

Hun fremhæver til sidst, at der, objektivt set, ikke er noget grimt ved appelsinhud, eller at helt glat hud skulle være mere attraktivt.

'Det er blot eksempler på en social virkelighed, som vi giver videre til hinanden hele tiden, så vores hjerner begynder at tro, at det er sandt. At det er naturligt, eller at det bare er sådan tingene er.'

Hun forklarer, at det netop er den illusion, som hun ikke vil købe ind i. I stedet vil hun udfordre den gængse opfattelse og skabe en tro på noget nyt, der hjælper folk i en mere positiv retning.

'Det er lige nøjagtig det, jeg har gjort, når jeg har omdøbt min 'åh så pinlige appelsinhud' til mit elskede Flotte Fedt.'

Jessi Kneeland er kendt for at dele billeder af sig selv i alle afskygninger. Både, når hun er i træningscentret og i situationer, hvor det hele er mindre opstillet.

Hun har tidligere lavet en såkaldt TED-talk om netop kropsaccept.

'Det er med fuldt overlæg, når jeg tager og deler billeder, der ikke er 'perfekte,' i stramme poseringer eller hvor jeg gør mig til for det mandlige blik. Det gør jeg fordi, jeg er kropsbillede-coach, og det er vigtigt, at jeg gør, som jeg selv prædiker,' lyder det fra hende.

'Jeg prøver at demonstrere, at man godt kan lægge mærke til appelsinhud, uden at man behøver at kritisere det.'