De fleste bruger skuffen under komfuret til at opbevare bageplader- og riste. Men det lille, varme rum har en langt smartere funktion.

Skal jeg servere koldt kød eller koldt brød?

Det synes at være det evige dilemma, når aftensmaden skal serveres, hvis gæsterne er mange og bagepladerne få. Selv hvis pladsen ikke er et problem, kræver det alligevel et organisatorisk planlægningsarbejde af uoverskuelige dimensioner at regne ud i hvilken rækkefølge, maden skal tilberedes, hvis det hele skal være varmt ved servering.

Tag du bare en dyb indånding. Din ven i nøden er lige ved hånden.

Foto: Scanpix
Vis mere

De fleste bruger skuffen under ovnen til at opbevare bageplader- og riste. Men det lille, varme rum har en langt smartere funktion end som så. Skuffen er nemlig ofte en indbygget varmeboks, og er således beregnet til at holde din tilberedte mad varm.

Aldrig mere iskoldt kød og brandvarm brød - eller vice versa.

Andre læser også