Den veldrejede Pippa Middleton er tilbage på singlemarkedet. Forholdet til den tidligere cricket spiller Alex Loudon er slut efter 6 mdr.

Den smukke brunette med den bjergtagende figur tog alle med storm til sin søster Kates bryllup med Prins William. Men hvor smilene dengang var brede, så er de måske stivnet lidt hos den populære Pippa.

Efter den store opmærksomhed og pludselige berømmelse hun fik efter brylluppet, kunne forholdet mellem hende og kæresten ikke længere bære.

Parret er ikke blevet set sammen siden brylluppet, og nu fortæller flere kilder til den engelske avis The Sun, at parret er gået hver til sit.

- Det er almindelig kendt blandt de nærmeste venner, at de to ikke længere er sammen, siger en kilde til avisen.- Pippa er blevet meget profileret på det seneste, og det har betydet, at parret har bevæget sig i forskellige retninger, siger en anden kilde til The Sun.

Men måske er der alligevel noget at smile af for prinsesse-søsteren med den velformede bagdel. Hun er nemlig flere gange blevet spottet med sin ekskæreste George Percy, som hun datede, da de begge gik på universitetet i Edinburg.

En talsperson for Middleton familien benægter dog, at Pippa skulle være gået tilbage til ekskæresten.