Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Joachim og Alexandra viste mandag formiddag atter engang, hvor godt et forhold de har til hinanden. Sammen med papfar Martin Jørgensen fulgte de prins Felix på vej til første skoledag.

- Så er der kun 12 års skolegang tilbage, lød det med et glimt i øjet, da prins Joachim mandag formiddag fulgte sin syv-årige søn i skole.

Joachim havde været samme tur igennem sidste uge, da hans ældste søn Nikolai, 9, havde sin første skoledag efter sommerferien. Felix kunne dog, sammen med de andre elever fra første klasse, holde en uge mere fri.

Begge drenge går, ligesom deres far i sin tid, på den private Østerbro-skole Krebs´ Skole i København.
 
Mens det i sidste uge "kun" var Joachim og Alexandra der fulgte deres ældste søn i skole, havde Felix denne gang også følgeskab af sin papfar Martin Jørgensen.

Alle tre var i rigtig godt humør med store smil, og Felix havde et godt tag i hånden på både mor og far.

De to små prinser bor den overvejende del af tiden hos Alexandra og hendes 14 år yngre mand på Østerbro i København, så Martin er efterhånden garvet i sin rolle som bonusforældre.  

Felix var lidt betuttet over situationen, men også tydelig spændt på at skulle begynde i skolen igen. Han nikkede med et smil på spørgsmålet, om han glædede sig til at skulle i skole. 

- Det er spændende for ham, og det bliver sjovt at gense alle kammeraterne igen, supplerede far Joachim, der havde ladet sin hustru Marie og sønnen prins Henrik blive hjemme.

Andre læser også