Prins Charles fortalte bryllupsgæsterne ved receptionen på Buckingham Palace, at han var glad for, at Kate Middleton nu er en del af den royale familie.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Kates tidligere rektor afslørede til The Sun, hvilke ord prinsen havde sat på sin begejstring overfor bryllupsgæsterne.

- Han sagde, at han var meget heldig at have en svigerdatter som , siger Dr. Bob Acheson til avisen.

Ud over det var prinsen med den nygifte søn også i det lune hjørne. Prins Williams tydelige hårtab var genstand for vittigheder fra far.

BRITAIN ROYAL WEDDING


Will og Kate
BRITAIN-WEDDING/


Middag - spansk dronning og kronprinsesse

FILM-BAFTAS/

- Han jokede med sin egen skaldede isse og sin søns tynde hår og sagde, at det måtte være arveligt. Alle synes, at det var sjovt - inklusive William og Kate, siger en gæst til The Sun.

Den 26-årige forlover Prins Harrys rolle ved festen var også fremtræden, da han skulle holde en længe ventet tale til brudeparret. Også han er kendt for sin humoristiske sans og klarede ordene til sin bror og svigerinde med bravour.
 
- Harry var fremragende Vi ønskede alle, at han ville have fortsat. Det var perfekt. Han var en forbilledlig bror og sagde alle de ting, der skulle siges. Han var en kammerat, siger en bryllupsgæst, der er nær ven af Prins Harry til US Weekly.

Prins William henrykkede efterfølgende sine bryllupsgæster ved at servere en kiksekage, der var lavet på hans anmodning, som et supplement til den traditionelle bryllupskage, som var i otte lag.