Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kort tid før det storslåede fyrstebryllup i Monaco er der stor krise i fyrstedømmet. I sidste uge måtte bruden, Charlene Wittstock, nemlig stoppes i lufthavnen, da hun var i færd med at flygte til Sydafrika.

Alt er ellers planlagt til det mange millioner dyre bryllup, alt er klart, tilsyneladende bare ikke den 33-årige brud, Charlene Wittstock.

Det franske politi skulle have stoppet den flygtende kvinde i lufthavnen i Nice sidste tirsdag, hvor hun havde købt en billet til sit hjemland, Sydafrika – uden en returbillet.

Det skriver dailymail.co.uk.

Grunden til flugten skulle være, at Wittstock har fået nok af alle rygterne om den kommende ægtemand fyrst Albert. Han skulle efter sigende være blevet far til endnu et barn inden for de seneste fem år – mens han har dannet par med Wittstock.

I forvejen har den dameglade fyrste to børn uden for ægteskab, en på 19 og en på omkring syv år, som han fik med en servitrice og en stewardesse. Men at der skulle være endnu et, og at det oveni købet skulle være sket, mens Wittstock og Fyrsten var kærester, skulle efter sigende have fået bægret til at flyde over for den tidligere svømmer. 

På slottet i Monaco afviser man alle rygter om Fyrsten.

Rygterne har kun ét formål; at ødelægge hans image og den lykkelige begivenhed, lyder slottets offentlige udmelding.

Fyrst Albert afviser også alle rygterne om, at hans kommende kone skulle være stukket af. Han kalder rygterne for det rene galskab.

Andre læser også