Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Liberal Alliances Ole Birk Olesen måtte her til aften hentes af en ambulance, da han fik et ildebefindende under kulturnatten.

Christiansborgs mange besøgende i forbindelse med Kulturnatten i København blev her til aften vidne til et drama, da Liberal Alliances folketingsmedlem Ole Birk Olesen fik et ildebefindende og faldt omkuld, skriver eb.dk.

Han blev hurtigt hentet og ført væk af to ambulancefolk. Hans kollega Landsformand og MF'er Leif Mikkelsen fra Liberal alliance var øjenvidne til sagen.

- Han blev undersøgt herinde på Christiansborg, og der er ikke noget galt med hjertet. Han er i de bedste hænder, og han har det godt, siger Leif Mikkelsen til bt.dk.

Det er ikke første gang, at Ole Birk Olesen bliver ufrivilligt midtpunkt i et drama. Så sent som på valgnatten 15. september faldt politikeren også omkuld under Liberal Alliances valgfest på Axelborg i København.

LÆS OGSÅ:

Efterfølgende forklarede han, at han lider af en hjertesygdom, der betyder, at han er i øget risiko for at få hjerteflimmer og ildebefindende.

Men han har også hele tiden fastholdt, at det ikke ville få betydning for hans politiske karriere.

bt.dk følger sagen...

Andre læser også