____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>I 2005 bliver Thomas Banke valgt til byrådet i Fredericia med 362 stemmer, hvor han i en periode bliver viceborgmester.

I 2007 bliver han valgt til formand for Venstres Ungdom og senere genvalgt i 2008.

I 2007 ender han i en større mediestorm, efter han erkender, at han i sine yngre dage har taget forskellige euforiserende stoffer som kokain, amfetamin og hash. Året efter foreslår han sammen med Venstres Ungdom en legalisering af hash.

Thomas Banke bliver Venstres borgmesterkandidat og modtager 3241 personlige stemmer ved kommunalvalget i 2009. Han bliver i en alder af 27 år den første Venstre-borgmester i Fredericia i 96 år.

De første problemer som borgmester starter i efteråret 2012, da han indrømmer at have brugt store mængder morfin, angiveligt for at modvirke smerter fra flere tandbehandlinger, og flere byrådsmedlemmer kræver, at han går i behandling for sit misbrug.

Den 16. december sygemelder Thomas Banke sig.

Den 17. december stiller et samlet byråd og venstres bestyrelse i Fredericia et mistillidsvotum til Thomas Banke og opfordrer ham til at gå af, efter det er kommet frem, at han igennem to år har brugt kommunens kreditkort til private køb. Senere kommer det frem, at han også har fusket med køreregnskaber og har benyttet et falsk navn, da han skulle aflevere en urinprøve i forbindelse med sit morfinforbrug.

Den 7. januar i år meddeler Venstres bestyrelse i Fredericia, at man alligevel bakker op om Thomas Banke, som de opfordrer til at vende tilbage til borgmesterposten.

Den 8. januar melder Thomas Banke, at han vender tilbage som borgmester.

Den 9. januar begynder farcen i Venstre i Fredericia for alvor. Først bliver Thomas Banke ekskluderet af de fire Venstre-byrådmedlemmer, Hanne Lumby, Kenny Bruun Olsen, Børge Larsen og Peder Hvejsel. De fire byrådsmedlemmer bliver derefter selv ekskluderet af bestyrelsen i Venstre i Fredericia, og om aftenen indlemmer det sidste tilværende byrådsmedlem, Pernelle Jensen, Thomas Banke i partiet igen.

10. januar meddeler Thomas Banke på et pressemøde, at han trækker sig som borgmester, men bliver i partiet Venstre og i byrådet i Fredericia.