Du har betalt næsten 80 pct. af Lars Løkke Rasmussens tøj, rejser til familien og rygning på ikke-ryger værelser på hoteller.

Et kig på Venstres regnskaber viser nemlig, at Venstre i 2012, som er det senest offentliggjorte regnskab, modtog 27,5 mio. kr. i statsstøtte ud af partiets samlede indtægter på 35,5 mio kr.

Dermed er det overvejende danskerne, via støtte til politisk arbejde, der har betalt for Lars Løkke Rasmussens tøj, rejser osv.

Fredag kom det frem, at Venstres partikasse har betalt for, at formandens familie tog med til Mallorca i kølvandet på valgkampen i 2011, og tidligere på ugen afslørede Ekstra Bladet, at Venstre har betalt 152.000 kroner for tøj til Løkke i perioden 2010-2011.

Lars Løkke Rasmussen har kun villet kommentere, at i det omfang, at tøjet er udtaget til privat brug, er der betalt skat. Ellers har han været tavs under den nye bilagssag. Tidligere er det blevet afsløret, at Lars Løkke Rasmussen har fået andre til at betale diskoteksbesøg, tur på kasino osv. Ligesom han i efteråret måtte svare på, hvorfor det var nødvendigt at flyve på 1.klasse som formand for klimaorganisationen GGGI, når der er tale om penge til ulande.

Venstres resterende indtægter i 2012 kom fra medlemmernes kontingent, donationer og renteintægter samt andre forskellige indtægter.