Det er ikke kun under 'Vild med dans', at Allan Simonsen modtager stemmer fra danskerne. Under kommunalvalget var han også en populær person.

Flere kommuner kunne ved stemmeoptællingen under det netop overståede regions- og kommunalvalg opleve, at kreative borgere havde sat deres kryds i et selvlavet  felt og skrevet Allan Simonsens navn i det.

Sønderborg, Morsø, Esbjerg, Varde og Bornholm er blot nogle af de byer, der har stødt på Simonsens navn. I Aarhus kan man berette, at man har modtaget seks stemmesedler med fodboldlegendes navn på, mens Allan Simonsens nuværende hjemby, Fredericia, ligeledes har modtaget nogle stykker.

- Vi lavede ikke en bunke med Allan Simonsen. Det var der simpelthen ikke tid eller overskud til. Men jeg så selv tre-fire stykker under optællingen, siger Tine Gellert, der er valgansvarlig i Fredericia Kommune.

Der findes intet officielt tal for Allan Simonsens popularitet under valget, da stemmerne blot ryger i bunken under ugyldige stemmer, der tæller over 10.000 af slagsen.

I 'Vild med dans' er Allan Simonsen takket være seernes sms-stemmer nået hele vejen til semifinalen, der bliver sendt fredag aften på TV2.