Lesbiske Simone, der er ny gæst på Paradise Hotel viser nye flotte undertøjsbilleder og fortæller samtidig, at kvinderne er vilde efter at prøve deres seksualitet af på hende.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den kønne brunette stiller op til en fræk fotoserie for Livstilsmagasinet for mænd connery.dk og afslører samtidig nye detaljer om sit sexliv. Blandt andet, at hun har kysset med deltageren Janni - og hendes lillesøster.

- Ja, altså...Vi var meget fulde i byen og så endte vi op i noget kyssehalløj og øh...Ja så...Jeg gør nogen lidt vilde ting, når jeg er fuld, forklarer Paradise deltageren.

SE BILLEDSERIE HOS CONNERY.DK HER

Det er bestemt ikke første gang, at Simone oplever den slags interesse fra heteroseksuelle piger.

- Nu hvor jeg er med i Paradise, er der rigtigt mange, der skriver, at de synes jeg er inspirerende og sådan noget, siger Paradise-pigen.'Simone kan i øvrigt også skrive mandlige erobringer på sin liste - og har lige så hurtigt afskrevet det modsatte køn som en mulighed, fordi hun ikke tænder på mænd.

Simone vil dog ikke ud med nøjagtigt hvor mange kvinder hun har haft sex med og betegner sit antal sexpartnere som 'hemmeligt'.

Læs mere om den lesbiske Paradise-deltager her