En norsk deltager blev drevet til randen af selvmord efter at have deltaget i realityprogrammet 'Paradise Hotel'

Victoria Norrman følte, at hun blev helt forkert fremstillet af norsk TV3, hvilket også mange danske deltagere har haft oplevelsen af. I hendes tilfælde var fremstillingen i programmet dog så grel, at hun gik med selvmordstanker længe efter.

I serien fik seerne indtryk nemlig af, at hun var en manipulerende overklassepige, og det tog hårdt på Victoria Norrmann efter realityserien var løbet over skærmen.

- Grunden til, at jeg var med var, at jeg desperat savnede eventyr. Jeg var ikke ved mine fulde fem. Jeg var meget sårbar og havde aldrig prøvet sådan noget før. Min rolle i programmet skabte hårde reaktioner og det had, som rettede sig mod mig kom som et chok, fortæller hun den norske udgave Se&Hør.

Efter programmet kæmpede Victoria Norrman med depression, og hun udtaler, at hun 'ikke så nogen grund til at leve'.

- Der kom så meget negativt ud af min deltagelse i programmet. Jeg blev slet og ret groft udnyttet af TV3, siger Victoria Norrman.

Hos norsk TV3 er man dog ikke enig i, at den unge kvinde er blevet snydt af dem.

- Vi synes selvfølgelig, at det er synd, hvis Victoria har følt sig forkert fremstillet, men jeg vil samtidig afvise alle påstande om, at vi har forsøgt at udnytte nogen, siger Øyvind Skovli til norsk Se&Hør.

Victoria Norrman er dog ovre sin nedtur og har genfundet styrken i den kristne tro, ifølge den norske avis VG.