Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En ny dille spreder sig hos kvinderne.

Kinas mest populære sociale medie Weibo oplever netop nu, at kvinder deler billeder, hvor de former deres bryst som et hjerte. På kun få dage er der blevet delt billeder af de sammenpressede bryster omkring to millioner gange.

Det skriver Daily Mail.

To sæt tommel- og pegefingre, der er formet som et hjerte. Det danner rammen, der er fyldt med barm på unge kinesiske kvinder, der deltager i den sidste nye udfordring på det sociale medie Weibo. Trenden skal angiveligt være sat i søen af Ayi Xi Tai Lu, der er kendis på det sociale medie. Hun gjorde det under en livestream for at få flere følgere.. Her viste hun grebet, der nu bliver delt som 'heart-shaped breast challenge' og kopieret i et væk.

Flere af billederne skal være blevet censureret af det sociale medie, da de var lidt for vovede.

Den nye udfordring møder en del kritik fra kvinder med små bryster, der klager over, at de ikke kan deltage.

Mere eller mindre bizarre udfordringer med udgangspunkt i kroppen er tilsyneladende et hit hos kineserne. I 2015 var 'the bellybottom challenge' stor. Her skulle man række sin arm rundt om ryggen, hvis man ikke kunne nå sin navle, så skulle det være et tegn på, at man havde brug for at tabe sig, lød det.

Det er dog ikke kun kineserne, der har det med at blive grebet af forskellige kropstrends på de sociale medier. På Instagram er afløseren til 'thigh gap' for eksempel braget derudaf.

Der går også mode i forskellige poseringer.