Et nyt kosmetisk indgreb hitter blandt de britiske kvinder. Operationens mål er den lille bule, der danner sig imellem brystet og armen, når man har bh på.

Det skriver britiske Sun.

I en tid, hvor flere trends på de sociale medier forsøger at få folk til at deres krop nøjagtig som den er, så strømmer de britiske kvinder til plastikkirurgen for at komme en brystfænomen til livs, der bliver kaldt barmens svar på 'mormor-arm.'

Det er svært at træne sig væk fra den lille bule, der danner sig imellem bh'ens kant og kvindens arm, forklarer narkoselægen Galyna Selezneva, der arbejder på en klinik for plastikkirurgi i London.

Hun mener nemlig at vide, at kvinder altid stræber efter at tage sig bedre ud, og lige præcis denne bule er svær at komme af med.

»Det er svært at tabe sig og komme den akavede lille fedtlomme til livs, der bare ikke vel forsvinde på trods af mange timer i fitnesscentret, alt imens det ødelægger pasformen på ens tøj,« siger lægen, der selvfølgelig ikke er upartisk i sagen.

Selve operationen bliver klaret uden, at huden skal splittes ad af en skalpel. I stedet bruger skønhedskirurgerne en laserbehandling, der igennem opvarmning sætter gang i kroppens normale opløsning af fedtceller. Herefter bliver de udskilt på almindelig vis igennem leveren, mens bulen forsvinder ved siden af bh-stroppen.

Narkoselægen forklarer desuden, at der er en øget efterspørgsel på lignende behandlinger på albuer, knæ, ankler og armhuler.

Andre læser også