Han joker med, at det nok også er på høje tid, at han begynder at kigge efter noget fast ejendom her i landet. Verdensstjernerne fra rockbandet Interpol er vilde med Danmark, og guitarist Daniel Kessler glæder sig over, at det netop er på NorthSide Festival søndag aften, at bandet afslutter deres seneste tur rundt i Europa.

Og det skyldes ikke kun forsanger Paul Banks' forhold til en vis dansk model med efternavnet Christensen (Helena, red), for spørger man den 40-årige i øvrigt tæt-på-model-velklædte guitarist har Danmark en særlig plads i bandets hjerte. Der er næsten tale om et helt særligt bånd til især København, fortæller han, da BT møder ham, lige før han går på scenen.

Der er da heller ikke mere end et par måneder, siden bandet var her sidst, og helt uvant ifølge Kessler fik de mulighed for at tilbringe nogle dage i hovedstaden.

»Jeg mener det virkelig, når jeg siger, at det er en sand fornøjelse at være her. De tre dage i København, de var virkelig skønne, fordi det er så sjældent, man er det samme sted tre dage i træk. Den samme seng, de samme cafeer og barer, man lærer at kende byen uden et kort. Jeg føler nok, jeg kender København,« siger stjernen, der dog sammen med resten af bandet vender hjem til New York efter koncerten i Ådalen.