Fiaskoen var til at føle på ved mandagens koncert med sangerinden, mener danske anmeldere.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Hun kom, hun sang, hun skuffede. 

Så kort kan man destillere indtrykket ned efter soulsangeren Lauryn Hill kom forbi Falconér Salen mandag aften for at give koncert, hvis man kigger nærmere på anmeldelserne. 

Allerede før Lauryn Hill kom på scenen foran den udsolgte sal var stilen lagt, ifølge Soundvenues anmelder:

 - Efter 90 minutters venten på Hill buhede publikum i Falconer Salen så højt, at bandet skyndte sig febrilsk ind, mens en panikslagen lydmand fiksede den sidste mic. Den vrede hob havde talt!, skriver en skuffet Troels Rud. 

Der var ellers lagt i ovnen til en musikalsk aften af de store. Med en fortid i den storsælgende politiske hiphop-gruppe, The Fugees, og en succesfuld karriere som solist, var der store forventninger til Lauryn Hills præstation. 

Netop hendes vokale formåen får hårde ord med på vejen. Gaffas anmelder nåede at græmme sig flere gange undervejs over den 36-årige diva: 

- Lauryns skønsang var afløst af staccato og stakåndet sang i et aggressivt og anstrengt tempo. Kombineret med den alt for høje og forfærdelige lyd tog det alt det fede ud af de ellers sindssygt gode numre vi alle var kommet for at høre, vurderer Sohail Hassan. Den musikalske mareridts-kombination af lang ventetid, dårlig lyd og mangel på røst fik hurtigt mange fremmødt til at glemme de mere end 400 kr. billetten kostede, observerer Politikens Kim Skotte.

- Mange i den stille strøm af skuffede ansigter, der allerede efter en halv times tid begyndte at hente deres tøj i garderoben, så ud sm de var parat til at tude eller gå på dødsdruk i skuffelse.