For snart 10 år siden indtraf katastrofen: Her var Michael Schumacher på skiferie, hvor han han styrtede, slog hovedet mod en sten og endte i koma.

Siden er det kun hans allernærmeste, der har kendt til den tidligere Formel 1-superstjernes præcise tilstand, og der er ganske usædvanligt aldrig sluppet billeder ud af tyskeren, siden han efter ulykken blev hastet til hospitalet i Grenoble i Schweiz.

Det er ikke en opløftende situation for Schumachers mange venner, fans og tidligere kollegaer, som på tiende år savner at høre fra og om den tidligere syvdobbelte Formel 1-mester.

»Når jeg tænker på Michael nu, er håbet desværre ude om at se ham igen. Der har ikke været nogen positive nyheder i ti år,« siger Willi Weber, Schumachers tidligere manager, i et nyt interview med den tyske avis Express.

Michael Schumacher og tidligere manager Willi Weber i 2006
Michael Schumacher og tidligere manager Willi Weber i 2006 Foto: Damien Meyer/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg angrer selvfølgelig meget og klandrer mig selv. For jeg burde have besøgt Michael på sygehuset. Jeg sørgede meget efter hans ulykke,« siger Weber.

Michael Schumacher var efter styrtet i koma 250 dage, og det var først i september 2014, efter flere operationer, at han kom hjem til sin familie.

Her har han opholdt sig siden, og hans kone Corinna holder kortene meget tæt til kroppen i forhold til, hvilken tilstand hendes nu 54-årige mand befinder sig i.

»Det ramte mig meget hårdt, kan du tro. Det gælder også det faktum, at Corinna ikke længere tillader kontakt. På et tidspunkt måtte jeg gøre mig fri af Michael og give slip,« siger Willi Weber.

Stem på 2023's største danske sportspræstation herunder – og vær med i konkurrencen om billetter til det storstilede Sport 2023-show, hvor B.T. Guld bliver uddelt.