Katrine har fået meget ud af at have besøg af Caroline Fleming.

I aftenens afsnit af ‘Baronessen og mig’ mødte vi Katrine fra Nørrebro. Efter en hård periode, besluttede hun så for at takke ja til at medvirke i programmet.

Det er hun i dag, mange måneder efter, meget glad for, at hun gjorde. For Caroline Flemings besøg har haft stor indflydelse på det liv, Katrine lever i dag.

–  Jeg kan godt se nu, at jeg har båret rundt på for meget bagage fra fortiden, så det var godt at få besøg af Caroline, som virkede oprigtigt interesseret i mit liv og derfor var fast besluttet på at give mig et skub i den rigtige retning, siger Katrine til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes vil skrive en kogebog

Der er styr på fortiden

Katrine har som nævnt holdt fast i fortiden, hvilket gjorde det svært for hende at flytte sig mentalt, men sådan er det ikke længere.

– Jeg har virkelig rykket mig meget – særligt på det mentale plan! Én ting er at få en make-over og ligne en million, men det at jeg har fået talt fortiden igennem, er medvirkende til, at jeg nu tør kaste mig helhjertet ud i dating-livet igen, forklarer Katrine og fortsætter:

– Jeg har fået en større tro på, at kærligheden også venter på mig, og jeg er ikke så bange for at blive såret. Jeg accepterer, at der måske skal kysses mange frøer, før jeg finder prinsen.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Så meget har jeg taget på under graviditeten

Vægten daler

Foruden fortidens mørke minder, kæmpede Katrine også med vægten. Men det hæmmer hende ikke længere, for den snakkesaglige pige holde stadig fast i træningen.

– Jeg er stadig i gang med mit træningsforløb, Der sker hele tiden små forbedringer, og det er fedt at mærke, hvordan tøjet sidder bedre, og hvordan jeg har mere energi. Det giver en ny form for selvtillid. Pludselig kan jeg passe tøj fra butikker og brands, som jeg ikke tidligere kunne skrue mig ned i – så der bliver også shoppet en hel del, griner hun.

Hvad med ham fyren, du fortæller om i programmet, hvordan er det endt?

– Ham så jeg kun et par gange. Han virkede til at være en rigtig god fyr, men jeg tror måske ikke, at han var helt videre fra et tidligere forhold, så der lå nogle ting og lurede. Så det stoppede ret hurtigt, siger Katrine og tilføjer:

– Til gengæld er jeg kommet godt i gang på diverse dating-sites, og er blevet bedre til at få taget kontakt til folk og indlede en snak. Jeg har også en enkelt date i kalenderen, og ham glæder jeg mig meget til at møde og lære bedre at kende.

LÆS OGSÅ: Derfor har Medina så lækker en krop

LÆS OGSÅ: Maibrit fra ‘Baronessen og mig’: Sådan går det i dag

Følg med på Realityportalen Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med www.realityportalen.dk