Der er endnu intet afgørende bevis i sagen om den kvinde, der blev fundet halvnøgen og gennemtæsket fredag morgen ved Helligåndskirken i København, men videomateriale fra baren 'The Jane' kan fælde gerningsmanden.

.

Det var uvist, hvad der var hændt hende eftersom, at hun intet kunne huske andet end, at hun havde været i selskab med to 25-årige danskere på en bar og havde modtaget en drink fra manden i selskabet.

Videomateriale fra baren kan nu muligvis fælde gerningsmanden.

- Vi har modtaget ganske få henvendelser, der er gået på vidner, der har set mistænkelige hændelser på Strøget, og at der kunne være videomateriale. Vi har nu været nede og hente video fra baren, siger efterforskningsleder Steffen Steffensen til bt.dk.

Københavns politi modtager stadig meget gerne henvendelser fra de to unge mennesker, som kvinden var i selskab med på baren eller fra folk, der kender de to personers identitet.

Den 22-åriges kvinde tilstand er lige nu i bedring.

- Vi har foretaget undersøgelser på hende, men afventer de endelige retsmedicinske resultater. Hun får det bedre og bedre,  og får stadig smertestillende medicin, siger Steffen Steffensen.

Hvis du har oplysninger i sagen modtager Københavns politi gerne henvendelse på tlf. 33141448.