Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Københavns Vestegns Politi efterlyser to konkrete personer, der kan være mulige vidner, som kan hjælpe med opklaringen af det brutale rovmord på 81-årige Kirsten Damsgaard fra Herlev.

Københavns Vestegns Politi udsendte her til formiddag denne pressemeddelelse, hvor de igen beder offentligheden om hjælp til opklaringen af nytårsdrabet på den hjælpeløse 81-årige Kirsten Damsgaard fra Herlev:

Københavns Vestegns Politi efterlyser to vidner i forbindelse med rovmordet på den 81-årige kvinde i Gladsaxe den 30. december.

Det drejer sig om to personer, som er set kort før og i gerningstidsrummet (kl. 14.00 til 21.00 den 30. december) for drabet ved den 81-åriges adresse på Nordfrontvej 16. Den 30. december kl. 13.10 gik en person i en hvid jakke/trøje ind på kvindens grund og forlod stedet igen kort efter.

Samme dag kl. 19.40 går en person mod Batterivej ad Nordfrontvej forbi eller ind på hendes grund.

Politiet vil meget gerne i kontakt med vidnerne eller andre, som har oplysninger om de pågældende.

55 henvendelser Politiet takker offentligheden for den store hjælp og opmærksomhed i sagen.

- Vi har modtaget ca. 55 henvendelser, som vi arbejder videre med, men desværre ingen afgørende spor, siger efterforskningsleder Charlotte Skovby.

Hvem er denne mand?

Politiet hører fortsat meget gerne fra borgere, som:

Kan bidrage til identifikationen af den formodede gerningsmand på det i går offentliggjorte overvågningsbillede fra Danske Bank på Herlev Bytorv

Har oplysninger om den formodede gerningsmands færden i området Herlev Bytorv omkring kl. 21.00 den 30. december

I øvrigt har informationer, der kan bidrage til sagens opklaring Henvendelse kan ske til Københavns Vestegns Politi personligt på Birkelundsvej 2, 2620 Albertslund eller på telefon 4386 1448.

Andre læser også