Tirsdag eftermiddag blev en familie bestående af en mor, far og et spædbarn ofre for to brødres vanvidskørsel. På mirakuløs vis er alle i live.

Klokken 15.26 holdt en lille familien i deres Kai Carnival Autocamper med trailer tilbage for rødt i et lyskrydset ved Heimdalsvej og Herredsvejen nær Hillerød i Nordsjælland. På det tidspunkt var der ingen udsigt til fare. Da signalet skiftede fra rød til gul, trillede familien stille frem intetanende om, hvad der ville ske dem blot sekunderne efter.

I høj fart kom de to brødre hamrende ad Herredsvejen, men ingen af dem kunne nå at stoppe, da de nåede krydset. Den ene bror ramte familiens bil direkte i passagersiden og kvæstede moderen, mens bilen blev kastet mod en lysmast og væltede om på siden.

Den bror, der ramte bilen, sad fastklemt i sin totalskadede bil og led meget efter hændelsen, fortæller et vidne.

- Brandvæsnet måtte klippe den unge mand fri af sin bil, og han var stærkt forpint af smerter under redningsarbejdet på stedet, oplyser et øjenvidne.

Den anden bror undveg familiens bil, men han også han kan se frem til at blive sigtet.

- Selvfølgelig bliver de sigtet efter brud på færdselsloven. Men vi skal lige have rapporten fra stedet, før vi ved efter hvilke paragrafer, siger Palle Jørgensen, vagtchef ved Nordsjællands Politi.

Tre ambulancer i alt kørte fra uheldsstedet. En med faderen og spædbarnet, en med moderen, og en med den kvæstede unge mand, fortæller bt.dk's mand på stedet. Alle meldes uden for livsfare.