Der er stadig ikke spor efter den 21-årige Oliver Ibæk Lund, der har været forsvundet i godt to døgn.

Derfor indkalder organisationen Missing People nu til eftersøgning af den 21-årige, der gik i gang klokken 11, efter anmodning blandt andet fra de pårørende.

»Vi gør ikke noget uden familiens anmodning. Pårørende har det, som man har det, når man mangler et barn; det er hårdt,« fortæller Vivian Winther Eriksen, der er presseansvarlig for Missing People.

Flere end 100 mennesker var mødt op ved Kompas Hotel på Østerbro, hvorfra eftersøgningen udgår.

Flere end 100 mennesker eftersøger søndag middag 21-årige Oliver Ibæk Lund, der har været forsvundet siden natten til fredag.
Flere end 100 mennesker eftersøger søndag middag 21-årige Oliver Ibæk Lund, der har været forsvundet siden natten til fredag.
Vis mere

Også Nordjyllands Beredskab deltager i eftersøgningen med dykkere i havnen, ligesom politiet også er ude og lede.

Hvor Missing Peoples eftersøgning koncentrerer sig om, kan Vivian Winther Eriksen ikke oplyse.

»Vi eftersøger de områder, der bliver udstukket af politiet,« lyder det fra den presseansvarlige.

Men det kunne godt se ud som om, eftersøgningen koncentrerer sig om havnemiljøet, da Oliver Ibæk Lund sidst er blevet set i området ved Tolbod Plads i Aalborg natten til fredag, og eftersøgningen netop udgår fra det gamle Sømandshjem.

Men selvom Tolbod Plads ligger tæt ved havnen og Limfjorden har politiet ingen indikationer på, at den 21-årige mand skulle have bevæget sig i den retning, sagde de tidligere søndag.

Oliver Ibæk Lund beskrives som almindelig af bygning, med mørkt kort hår og med briller. Han var iført en mørk uldfrakke, lyseblå jeans og brune sko, da han forsvandt.

Hvis du har set Oliver, eller har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.